Steaua spera la o calificare in primavara europeana si s-a intarit cu trei noi jucatori pentru grupele Europa League. Campania de achizitii a ros-albastrilor din aceasta vara s-a incheiat cu transferurile lui Antonio Jakolis, Eduard Stancioiu si Wilfred Moke.

HotNews.roFoto: Hotnews

In varsta de 24 de ani, Antonio Jakolis a evoluat la CFR Cluj, unde a jucat 63 de meciuri si a marcat 8 goluri. Pana sa vina in Liga 1 a mai evoluat in Croatia, inclusiv la Hajduk Split, in Ucraina, la Dnepr si Krivbas, dar si in Belgia, la Mouscron. Mijlocasul are 4 selectii in nationala de tineret a Croatiei, ultima in noiembrie 2011.

Steaua a platit 350.000 de euro pentru croatul Jakolis, care va avea un salariu de 10.000 de euro pe luna.

Portarul Eduard Stancioiu a venit gratis de la ASA Targu Mures si va incasa 7000 de euro pe luna.

In varsta de 28 de ani, Wilfred Moke, venit de la Voluntari, i-a costat pe stelisti 150.000 de euro. Francezul a mai evoluat la la Rapid, Burgos si Cadiz.

Steaua s-a despartit astazi de Jugurtha Hamroun. Mijlocasul algerian a fost imprumutat in Qatar, la Al Sadd, pana la finalul sezonului. Potrivit Dolce Sport, ros-albastrii vor incasa 1 milion de euro pentru imprumutul fotbalistului, dar daca arabii vor dori sa-l cumpere, vor trebui sa mai achite inca un milion de euro.

Hamroun a mai evoluat la Otelul, Karabükspor, Cernomoret si Guingamp.