Barbatul care l-ar fi omorat pe tanarul suporter dinamovist in varsta de 18 ani din Capitala dupa meciul de sambata seara dintre Dinamo si Steaua Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva, dar executorie, transmite Mediafax.

Alexandru Badea, in varsta de 25 de ani, a fost arestat sub acuzatia de omor, decizia fiind luata de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti.

In timpul audierilor, barbatul a recunoscut ca a avut un conflict cu suporterul dinamovist si ca l-a lovit cu un baston telescopic in cap, au confirmat surse apropiate anchetei pentru Mediafax.

Dupa audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipa de politisti de la Serviciul Omoruri pentru recunoastere in locul unde s-a petrecut agresiunea, intersectia bulverdelor Constantin Brancusi si Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei.

"In fapt, acestuia i s-a retinut ca a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfantul Pantelimon.Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalitati intre suporterii a doua echipe de fotbal din Bucuresti.", a declarat Adrian Obada, subcomisar la Politia Capitalei -Serviciul Omoruri.

Presupusul autor al omorului de dupa derby-ul Dinamo Bucuresti-Steaua Bucuresi este agent de paza si locuieste in zona unde a avut loc bataia, potrivit surselor apropiate anchetei.

Un suporter in varsta de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti a fost ucis dupa derby-ul cu Steaua Bucuresti, de sambata, din etapa a 5-a din Liga 1.

Adrian Daniel Matei, din Bucuresti, si-a pierdut viata, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala, acolo unde se afla in coma.

"Se intorcea de la meci cu un prieten si s-a bagat sa ajute un alt fan al lui Dinamo care era batut de stelisti. Atunci a primit o sticla in cap, l-au dus la spital in coma si a murit", a declarat pentru ProSport un apropiat al victimei.

Adrian Daniel Matei era jucator de hochei pe iarba la echipa CS Antilopa si elev in clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny.