Tehnicianul echipei West Ham United, Slaven Bilic, s-a declarat dezamagit si frustrat pentru infrangerea suferita in fata Astrei (scor 1-0), in mansa retur a play-off-ului Europa League, care a condus la a doua eliminare consecutiva din Europa League in fata echipei din Giurgiu. Bilic a felicitat-o pe Astra, mentionand ca merita calificarea, informeaza standard.co.uk, citat de News.ro

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Este extrem de frustrant. Vreau sa felicit Astra, merita calificarea. Le-am spus baietilor inainte ca acesta este unul dintre cele mai importante meciuri ale noastre din acest an, ca e o finala pe care trebuie sa o castigam. Dezamagirea este imensa. Nu am jucat bine in a doua repriza sau cu dorinta. Am fost pe locul doi. Sunt suparat si frustrat, dar mai mult decat orice sunt dezamagit, pentru ca ne doream sa mergem mai departe in Liga Europa", a declarat Slaven Bilic.

Slaven Bilic a mentionat ca echipa sa avea timp dupa golul Astrei sa rastoarne situatia, dar nu a jucat bine. "Ne-am creat ocazii, dar nu am jucat bine", a adaugat tehnicianul.