Primul meci al nationalei Romaniei din preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018 urmeaza sa aiba loc pe 4 septembrie, insa nu se stie pe ce stadion se va disputa intalnirea dintre cele doua echipe. Federatia Romana de Fotbal a anuntat, pe site-ul oficial, ca vanzarea biletelor pentru meciul Romania-Muntenegru a fost sistata temporar.

Cluj ArenaFoto: Agerpres

''In urma inspectiei UEFA inceputa marti 23 august, la Cluj Arena, avand ca subiect conditiile de disputare ale partidei Romania-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost intocmit un raport de specialitate si trimis catre forul continental. Pana la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federatiei Romane de Fotbal, am decis sistarea temporara a procesului de vanzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016'', se arata in comunicat.

''Suporterii care au achizitionat deja bilete pentru acest meci, precum si toti ceilalti suporteri ai echipei nationale, vor primi, de indata ce vor fi comunicate, informatii cu privire la concluziile UEFA si optiunile derivate din acestea prin care vor putea sustine 'tricolorii' in drumul spre Mondial'', precizeaza FRF.

Gazonul de pe Cluj Arena a fost afectat in urma festivalului Untold, desfasurat la inceputul lunii august. Organizatorii festivalului au promis ca gazonul va fi refacut pana la startul partidei, dar se pare ca UEFA nu a fost multumita de starea acestuia si a decis sa-si trimita observatorul sa inspecteze si stadionul "Dr. Constantin Radulescu" al celor de la CFR Cluj.

"Omul a facut un raport, l-a trimis, dar n-a plecat acasa. Cei de la UEFA l-au trimis de urgenta sa vada si stadionul Dr. Constantin Radulescu, al celor de la CFR Cluj. Pana acum nu s-au vandut bilete peste capacitatea stadionului din Gruia. Cand vedem ca se depaseste aceasta capacitate, trebuie sa ne oprim, macar pana se ia decizia finala", a spus Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, conform Dolce Sport.

Echipa nationala a Romaniei va debuta pe 4 septembrie in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, acesta fiind si primul meci al selectionerului german Christoph Daum pe banca tricolorilor.

Romania vs Muntenegru, preturi bilete:

Peluze: 35 RON

Tribuna I: 150 RON

Tribuna II: 100 RON

Family Zone: 100 RON

VIP Etaj 3: 500 RON

VIP Etaj 4: 400 RON