​Ultimele partide din play-off-ul Champions League se vor disputa miercuri. Dupa cea mai drastica infrangere suferita pe teren propriu in cupele europene, Steaua va mai avea de trecut inca un duel de foc in fata lui Manchester City, in mansa retur a play-off-ului Champions League. Partida va avea loc pe stadionul Etihad, de la ora 21:45. Meciul va fi transmis in direct la Pro Tv si Dolce Sport si Live Text pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cetatenii" si-au asigurat calificarea in grupele Champions League, dupa 5-0 in meciul din prima mansa a play-off-ului, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, in timp ce ros-albastrii vor continua in grupele Europa League.

Inaintea confruntarii cu Steaua, echipa lui Pep Guardiola s-a impus categoric in fata lui Stoke City, scor 4-1, in etapa a doua din Premier League. De cealalta parte, Steaua a disputat marele derby al Ligii 1, remizand cu Dinamo, scor 1-1.

Steaua a pierdut ultimele sase deplasari in Anglia, cu Liverpool, Arsenal, Middlesbrough si Chelsea, reusind doar o remiza si o victorie in cele noua dispute pe taram englez.

Meciul va fi condus la centru de polonezul Pawel Gil. Acesta va fi ajutat de asistentii Piotr Sadczuk si Marcin Borkowski. Arbitri asistenti aditionali au fost desemnati Bartosz Frankowski si Krzysztof Jakubik, in timp ce arbitru de rezerva va fi Konrad Sapela. Observator pentru arbitri va fi austriacul Horst Brummeier.

Echipele probabile:

Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Denayer, Clichy – Fernando, Delph – Navas, Y. Toure, Nolito – Iheanacho. Antrenor: Pep Guardiola

Steaua: Fl. Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic – V. Achim, Bourceanu, Aganovic – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Rezerve: Cojocaru, G. Simion, D. Popescu, Muniru, Ov. Popescu, Tudorie, Valceanu

Meciurile zilei de miercuri:

APOEL vs FC Copenhaga

FK Rostov vs Ajax

Salzburg vs Dinamo Zagreb

Manchester City vs Steaua

Monchengladbach vs Young Boys

Rezultatele din mansa tur a play-off-ului CL:

Ajax - FK Rostov 1-1

Dinamo Zagreb - Salzburg 1-1

FC Copenhaga - APOEL 1-0

Steaua - Manchester City 0-5

Young Boys - Monchengladbach 1-3