​Astra Giurgiu o va infrunta pe West Ham United, in prima mansa a play-off-ului Europa League, intr-o reeditare a confruntarii de anul trecut, din turul 3 preliminar al aceleiasi competitii. Partida se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu si va incepe la ora 21:15. Meciul va fi transmis in direct la Digi Sport si Live Score pe HotNews.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

West Ham United este o grupare infiintata in anul 1895, avand in palmares trei Cupe ale Angliei, o Supercupa a Angliei, o Cupa a Cupelor si o Cupa UEFA Intertoto. In sezonul precedent, West Ham a terminat pe locul 7 in Premier League, asigurandu-si locul in turul trei preliminar al Europa League, unde au trecut de Domzale, scor 4-2 la general.

Campioana Romaniei, Astra Giurgiu, a fost eliminata in turul al treilea al preliminariilor Champions League, acolo unde a avut-o ca adversara pe FC Copenhaga, cu care a remizat, scor 1-1, in partida tur pe teren propriu, pierzand insa la scor de neprezentare in Danemarca.

Campioana Romaniei o va intalni pentru al doilea an la rand pe West Ham, de data aceasta in play-off-ul Europa League. In editia de anul trecut a aceleiasi competitii, Astra a eliminat-o pe West Ham in turul trei preliminar, dupa 2-2 in deplasare si 2-1 acasa.

Englezii sunt la al patrulea duel cu o formatie romaneasca. In sezonul 1980/1981, in turul 2 al Cupei Cupelor, West Ham a eliminat-o pe Politehnica Timisoara (4-0 acasa, 0-1 in deplasare).

In sezonul 1999/2000 al Cupei UEFA, "ciocanarii" au jucat impotriva Stelei, care s-a calificat mai departe dupa 2-0 la Bucuresti si 0-0 la Londra.

Echipele probabile:

Astra Giurgiu: Lung – Vangjeli, Sapunaru, Fabricio, Morais – Lovin, Seto – Ionita, Teixeira, Stan – Niculae

West Ham: Randolph – Byram, Reid, Ogbonna, Masuaku – Obiang, Nordtveit, Kouyate – Feghouli, Valencia, Tore

Meciul va fi condus la centru de portughezul Artur Soares Dias. Acesta va fi ajutat de asistentii Rui Tavares si Paulo Soares, in timp ce arbitru de rezerva va fi Joao Pinheiro. Observator pentru arbitri va fi galezul Ray Ellingham.