Rezultatele modeste inregistrate de Ceahlaul Piatra Neamt in prima parte a campionatului Ligii 1 nu au ramas fara urmari la nivelul conducerii moldovenilor.

In urma unei sedinte a Consiliului de Administratie, presedintele executiv al nemtenilor, Grigore Sichitiu a decis sa paraseasca formatia. Venit in vara de la Rapid, Sichitiu a avut divergente de opinii cu presedintele clubului, Viorel Mestecaneanu, si cu finantatorul Ceahlaului, Gheorghe Stefan, legate mai ales de lotul de jucatori cu care formatia moldava trebuie sa atace returul de campionat. Conducerea nu a acceptat lista de jucatori propusa de Sichitiu pentru a intari echipa, iar acesta si-a anuntat demisia.

Directorul executiv al Ceahlaului, Ioan Mironas a fost dat afara fiind considerat vinovat de rezultatele slabe ale echipei, iar vicepresedintele Ioan Marginean a fost demis in urma unei altercatii cu jucatorul Marius Iordache.

In schimb, antrenorul Viorel Hizo a primit un vot de incredere si va ramane la conducerea echipei. 10 dintre jucatorii formatiei vor fi insa transferati pentru ca nu au dat satisfactie.

Ceahlaul este la doar doua puncte de un loc retrogradabil.