​Steaua o va infrunta pe Manchester City, una dintre cele mai bogate echipe de fotbal din lume, intr -un meci contand pentru mansa tur a play-off-ului Champions League. Cea mai importanta partida pentru vicecampioana Romaniei va avea loc pe Arena Nationla si va incepe la ora 21:45. Meciul va fi transmis in direct pe Pro Tv si Dolce Sport si Live Text pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dupa ce a trecut de Sparta Praga, scor 3-1 la general, Steaua are asigurat locul in grupele Europa League, insa viseaza sa revina in grupele Ligii Campionilor, cea mai galonata competitie intercluburi din Europa. Ultima data au participat in sezonul 2013-2014, intr-o grupa cu Chelsea, Schalke 04 si FC Basel. Ros-albastrii au terminat pe ultimul loc, avand trei egaluri si 3 infrangeri.

Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor atat in 2014, cand a fost eliminata in play-off de Ludogoretz, cat si in 2015, cand a fost invinsa de Partizan Belgrad, in turul 3 preliminar.

In sezonul trecut, Manchester City a ajuns pana in semifinalele Champions League, unde a fost eliminata de Real Madrid, dupa 0-0 acasa si 0-1 in deplasare.

In ultimul meci din campionat, Steaua s-a impus in partida cu Botosani, scor 2-0. Inaintea disputei cu Steaua, Manchester City a debutat in Premier League, invingand-o cu greu pe Sunderland, scor 2-1.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum. Din cele 18 partide jucate de Steaua contra echipelor din Anglia, ros-albastrii au reusit 5 victorii, 4 remize si 9 infrangeri. De cealalta parte, Manchester City joaca pentru a doua oara impotriva unei formatii din Romania, in sezonul 2010-2011 reusind sa o elimine pe Poli Timisoara, in play-off-ul Europa League.

Echipele probabile:

Steaua: Nita – Enache, Tamas, Tosca, Momčilović – Muniru, V. Achim – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Golubović

Rezerve: Cojocaru, Mitrea, D. Popescu, Bourceanu, Ov. Popescu, Aganović, Tudorie

Manchester City: Caballero – Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov – Fernandinho, David Silva – Sterling, De Bruyne, Nolito – Agüero

Rezerve: Hart, Zabaleta, Clichy, Denayer, Delph, Sané, Iheanacho

Meciul va fi condus la centru de italianul Daniele Orsato. Acesta va fi ajutat de asistentii Riccardo Di Fiore si Lorenzo Manganellii. Arbitri asistenti aditionali au fost desemnati Paolo Mazzoleni si Carmine Russo, in timp ce arbitru de rezerva va fi Matteo Passeri. Observator pentru arbitri va fi polonezul Zbigniew Przesmycki.