Arpad Paszkany si Iuliu Muresan, cele mai importante personaje din conducerea echipei CFR Cluj, raman sub control judiciar pentru inca doua luni, potrivit unei decizii luate de instanta. Masura initiala a expirat la finalul saptamanii trecute, informeaza Mediafax. Paszkany si Muresan sunt cercetati pentru delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Iuliu Muresan si Arpad PaszkanyFoto: AGERPRES

Ancheta continua in cazul unde Arpad Paszkany si Iuliu Muresan sunt urmariti penal pentru disparitia a 10 milioane de euro din conturile CFR-ului, in perioada 2008 - 2010. Cei doi oficial au fost cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile, dar masura a expirat la finele saptamanii trecute. Din pacate pentru Paszkany si Muresan, procurorii DIICOT au decis sa prelungeasca masura controlului judiciar, pentru inca 60 de zile, conform cjsport.ro.

Daca in cazul lui Arpad Paszkany, acesta a primit dreptul de a se intalni cu persoane din lumea fotbalului, astfel incat activitatea clubului sa nu aiba de suferit, Iuliu Muresan nu se va putea bucura de aceste privilegii. Din acest motiv, acesta si-a dat demisia din functia de presedinte al CFR-ului, inca din luna iunie.