Turneul olimpic de fotbal masculin de la Rio de Janeiro a ajuns la a doua etapa a fazei grupelor, iar echipa nationala a Braziliei continua sa dezamageasca. Brazilia a reusit doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, cu Irak, intr-un meci din Grupa A.

HotNews.roFoto: Hotnews

Brazilia este la al doilea rezultat de egalitate in Grupa A, dupa ce meciul inaugural, cu Africa de Sud, s-a terminat tot 0-0.

Considerata una dintre principalele favorite la castigarea medaliei de aur, Brazilia a avut 20 de suturi pe poarta, dar nu a reusit sa marcheze in partida contra irakienilor, arbitrata de Ovidiu Hategan.

In minutul 92, brazilienii au avut o mare ocazie de a marca. Renato Augusto, ramas singur cu poarta goala, a trimis peste din 10 metri.

Evolutia tarii gazda a Jocurilor Olimpice a fost taxata de fani, care si-au fluierat favoritii la finalul meciului, aplaudandu-i pe adversarii acestora.

"Trebuie sa le cerem scuze fanilor, oamenilor din Brazilia. Nu am jucat cel mai bun fotbal al nostru. Simtim ca i-am suparat pe fani", a declarat selectionerul Micale.

In ultimul meci, Brazilia o va intalni pe reprezentativa Danemarcei.

Clasament Grupa A:

1. Danemarca 4 puncte

2. Brazilia 2 puncte

3. Irak 2 puncte

4. Africa de Sud 1 punct

Rezultatele etapei a doua a turneului de fotbal de la JO 2016:

Grupa A

Danemarca - Africa de Sud 1-0

Brazilia - Irak 0-0

Grupa B

Suedia - Nigeria 0-1

Japonia - Columbia 2-2

Grupa C

Fiji - Mexic 1-5

Germania - Coreea de Sud 3-3

Grupa D

Honduras - Portugalia 1-2

Argentina - Algeria 2-1

Rezumatul partidei Brazilia - Irak: