​Steaua a invins-o pe Concordia Chiajna, scor 1-0, intr-un meci din a treia etapa a Ligii 1, si a bifat a doua victorie consecutiva din aceasta editie a campionatului. Unicul gol al partidei de pe Arena Nationala a fost marcat de Achim in minutul 77.

HotNews.roFoto: Hotnews

Steaua a controlat jocul in prima repriza, dar Chiajna s-a aparat foarte bine si nu le-a lasat spatii ros-albastrilor. Golubovic (5') a avut prima mare ocazie a meciului, insa sutul sau din interiorul careului a fost respins in corner de portarul Balgradean. In minutul 24, Adi Popa a sutat de la aproximativ 24 de metri, dar mingea s-a dus in bara.

Laurentiu Reghecampf a fost nevoit sa faca prima schimbare cu 11 minute inainte de finalul primei parti, dupa ce Pintilii a suferit o accidentare la coapsa, locul sau fiind luat de Muniru. In minutul 37, Achim a ramas singur cu portarul, dar Balgradean a reusit sa respinga.

Chiajna a fost aproape sa deschida scorul in minutul 67, cand Cojocaru a respins un sut al lui Buleica, iar Bucurica a trimis peste poarta din interiorul careului. Achim a inscris unicul gol al partidei in minutul 77, cu un sut din interiorul careului, la coltul lung, lasandu-l fara reactie pe Balgradean.

Steaua este la a doua victorie consecutiva dupa cea impotriva Viitorului, scor 3-1. Stelistii nu au disputat prima partida cu Poli Iasi, fiind amanata.

Chiajna ramane fara victorie dupa primele trei etape, fiind si singura formatie care nu a marcat pana acum in actuala editie a Ligii 1. In primele doua etape, Chiajna a pierdut cu CFR Cluj (0-2) si FC Voluntari (0-4).

Au evoluat echipele:

Steaua: Cojocaru - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici - Pintilii (Muniru -34'), Achim - Adi Popa, Stanciu, Hamroun (Mihalcea -81') - Golubovic (Tudorie -56'). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Chiajna: Balgradean - Feussi, Albu, Mamele, Melinte, Bucurica - Buleica (Serediuc - 79'), Bruno Madeira (Constantinescu - 84'), Nelut Rosu, Rasdan (Raducanu - 79') - Pena. Antrenor: Emil Sandoi.

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); arbitri asistenti: Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzica(Piatra Neamt); arbitru de rezerva: Claudiu Cornel Marcu (Constanta)