Aproximativ 300 de fani rapidisti s-au adunat luni seara la Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu din Bucuresti pentru a protesta fata de situatia in care se afla echipa. Fanii au intrat pe gazon si au scandat impotriva FRF si a patronului Valerii Moraru, iar la ora 19.23 au inceput sa cante, referire la anul 1923, in care s-a infiintat gruparea giulesteana, relateaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Suporterii au tinut si un moment de reculegere pentru Adina Popescu, alpinista romanca in varsta de 26 de ani care s-a pierdut pe un traseu din Nepal si a fost gasita moarta. Tanara era membra a galeriei rapidiste.

In aceasta seara, la ora 21:00, Rapid ar fi trebuit sa joace cu FC Botosani in prima etapa a Ligii I.

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a amanat pentru miercuri decizia in cazul FC Rapid, echipa promovata in Liga I, dar care a intrat in procesul de faliment. Secretarul general al LPF, Iustin Stefan, a trimis cazul echipei Rapid, care a obtinut sportiv dreptul de a participa in campionat si licenta din partea FRF, la Comisia de Disciplina, dupa ce lichidatorul judiciar a solicitat inscrierea in Liga I in ciuda faptului ca gruparea se afla in faliment.

Meciurile echipei Rapid din Liga I au fost amanate pana la solutionarea cazului. In cazul in care Rapid nu va avea castig de cauza in Liga I va fi inscrisa formatia ACS Poli Timisoara, retrogradata in sezonul precedent in Liga a II-a.

FC Rapid ar putea ataca decizia Comisiei de Disciplina la Comisia de Recurs si apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.