Echipa FC Rapid a fost exclusa din editia 2016-2017 a Ligii I, iar locul sau a fost luat de formatia ACS Poli Timisoara, care retrogradase la finalul sezonului precedent, a anuntat, joi, secretarul general al LPF, Iustin Stefan, citat de News.ro.

Rapid nu va juca in Liga IFoto: HotNews / DP

"ACS Poli Timisoara va evolua in Liga I in locul Rapidului. Rapid, la aceasta ora este in faliment, nu poate angaja jucatori, antrenori, nu poate face nimic. Si in situatia in care s-ar dispune suspendarea falimentului, Rapid tot nu ar putea evolua in Liga I. Chiar daca pe terenul de joc formatia din Giulesti si-a castigat dreptul de a participa in Liga I, din pacate din punct de vedere juridic nu vor putea participa", a declarat secretarul general al LPF, Iustin Stefan, intr-o conferinta de presa.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, miercuri, pentru 24 august, judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executarii silite, solicitata de mai multe firme si persoane.

Echipa Rapid a reusit promovarea in Liga I, la finalul sezonului trecut, dupa un an petrecut in esalonul secund.

ACS Poli Timisoara ar urma sa intalneasca, luni, in deplasare, formatia FC Botosani in prima etapa a Ligii I, dar totusi decizia finala in cazul excluderii FC Rapid va fi luata in aceasta seara.