Dan Alexa, antrenorul Rapidului, a anuntat ca pleaca de la echipa, dupa ce Curtea de Apel a amanat pentru data de 24 august cererea de suspendare a falimentului clubului, informeaza Dolce Sport.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Era cam ultima speranta sa continuam. Pentru mine lucrurile au fost clare. Pentru mine a fost ultima zi, i-am anuntat si pe jucatori. Am avut sperante ca putem sa jucam in Liga 1. Maine va anunta Liga ce se va intampla, dar sansele sunt minime, singura varianta e ca Rapid sa se inscrie cu juniorii in prima liga.

Noi nu mai putem face contracte, asa ca pentru mine a fost ultima zi la Rapid. Le multumesc suporterilor, pot sa privesc in ochi orice rapidist.

Imi e imposibil sa mai raman, la fel si jucatorilor, pentru ca nu se mai pot face contracte", a declarat Alexa, conform Dolce Sport.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru data de 24 august judecarea dosarului privind falimentul Rapidului, motivatia fiind lipsa de procedura. Cel mai probabil, Rapid nu va juca in Liga 1, in locul sau urmand sa evolueze ACS Poli Timisoara.

In varsta de 36 de ani, Dan Alexa a venit la Rapid in august 2015 si a reusit promovarea in Liga 1 dupa ce echipa s-a clasat pe primul loc in Seria 1 a esalonului secund.