Manchester United a facut o prima oferta pentru Paul Pogba, insa Juventus a refuzat suma de 100 de milioane de lire sterline, informeaza The Guardian. Paul Pogba ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului daca Manchester va accepta conditiile oficialilor italieni.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Manchester a oferit pentru jucatorul lui Juventus 100 de milioane de lire sterline, dintre care 13 milioane in functie de performante. Insa clubul din Serie A vrea ca Manchester sa plateasca 100 de milioane de lire sterline si alte 8 milioane de lire sterline pentru performante, ceea ce ar face ca francezul Paul Pogba sa devina cel mai scump jucator din istoria fotbalului.

Vicepresedintele executiv al lui Manchester United, Ed Woodward, s-a intalnit marti cu oficialii lui Juventus, Giuseppe Marotta si Fabio Paratici, precum si cu agentul jucatorului, Mino Raiola, pentru a discuta despre un posibil transfer, insa italienii nu au acceptat oferta englezilor.

Mino Raiola a ajuns deja la un acord cu oficialii lui Manchester United in privinta salariului lui Pogba, care ar urma sa primeasca 250.000 de lire sterline pe saptamana, timp de 5 ani.

Mai multe discutii sunt programate intre parti pentru a stabili suma record pentru mijlocasul Paul Pogba, care a castigat in patru ani cu Juventus patru titluri in Serie A si a ajuns in 2015 in finala Ligii Campionilor.