Finantatorul echipei FC Steaua Bucuresti, George Becali, a anuntat, duminica, faptul ca fundasul grec Dimitrios Chatziisaias va fi transferat de la PAOK Salonic, in schimbul transferului fundasului Fernando Varela la formatia greaca, transmite Mediafax.

"PAOK ne-a dat un jucator pe care au dat anul trecut un milion. E fundas central, are 23 de ani, 1.93 cm", a spus Becali la Digi Sport.

Dimitrios Chatziisaias (23 de ani) a fost cumparat de PAOK in ianuarie 2016 de la Panionios pentru un milion de euro, conform site-ului transfermarkt.de, si castiga 200.000 de euro pe sezon.

Finantatorul vicecampioanei Romaniei a infirmat zvonurile conform carora Jugurtha Hamroun ar pleca la Al Sadd din Qatar, algerianul urmand sa ramana la echipa. Gregory Tade, in schimb, s-a despartit de Steaua: "Hamroun nu pleaca nici pe cinci milioane. Gata, la revedere! A plecat si Tade, am semnat cu el. I-am dat drepturile impresarului, 110.000 de euro cu totul, si scap de un milion si jumatate pe an. Chipciu, Tade si Varela costau 1.5 milioane de euro pe an, cu impozite si tot. Cu Chipciu si Varela am terminat", a declarat patronul Stelei.