Clubul FC Steaua Bucuresti a sustinut, marti, in cantonamentul din Slovenia, ultimul meci de pregatire inainte de revenirea in tara, partida incheiata cu scorul de 0-0, impotriva formatiei din Croatia Dinamo Zagreb, echipa calificata in play-off-ul Ligii Campionilor, anunta Mediafax.

Steaua a avut o prestatie destul de solida in amicalul cu Dinamo Zagreb, desi este abia al doilea meci de pregatire. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a inceput cu o formula destul de apropiata de cea de baza, fara internationalii Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Mihai Pintilii si Nicolae Stanciu.

Partida a fost destul de echilibrata, cu o prima repriza usor dominata la posesie de croati. Insa cea mai importanta ocazie a fost a Stelei, prin Enache, care a sutat puternic din marginea careului, insa portarul a scos lovitura mijlocasului.

Echipa folosita de Laurentiu Reghecampf: Cojocaru- Tamas, Varela, Tosca, Momcilovic - Ovidiu Popescu, Achim, Aganovic - Enache, Golubovic, Hamroun. Au mai intrat Bourceanu, Muniru si Nita.

Astfel, stelistii vor reveni in tara pe 30 iunie, urmand sa plece in al doilea cantonament al verii, in Olanda, pe 3 iulie, acolo unde se vor pregati pana pe la 15 iulie. In Olanda, Steaua va juca patru meciuri amicale, cu NEC Nijmegen, Charleroi, FC Krylia Sovetov Samara si PAOK Salonic.