Italianul Giovanni De Biasi, selectionerul Albaniei, a declarat, marti, ca inca nu a fost contactat de oficialii Federatiei Romane de Fotbal (FRF) pentru postul de selectioner, dar nu ar refuza o oferta avantajoasa din partea Romaniei, scrie Mediafax.

Considerat ca fiind principalul artizan al performantelor reusite de nationala Alabniei, atat in calificari, cat si la Campionatul European, Giovanni De Biasi a intrat in atentia sefilor FRF dupa ce Anghel Iordanescu si-a incheiat contractul. Pe lista presedintelui Razvan Burleanu s-au mai aflat nume precum Cosmin Olaroiu, dar, dupa spusele sale, acesta l-a refuzat. Presa italiana a scris marti despre interesul Romaniei pentru De Biasi.

"Pana in acest moment, nu am fost cautat de FRF, dar nu se stie niciodata. Romania are o echipa foarte buna, stiu multi jucatori care joaca in Italia. Mai am doi ani contract cu Albania, dar pot pleca mai devreme, nu este problema. Daca am o oferta foarte buna, nu este nicio problema.

Este foarte posibil ca Romania sa se califice la CM 2018, deoarece este o echipa cu multa calitate. Grupa Albaniei este mult mai grea, nu ma sperie grupa Romaniei. Daca as fi interesat de postul de selectioner al Romaniei? De ce nu? Sunt interesat de noi provocari in viasa mea. Am nevoie de o noua provocare in cariera mea", a declarat Gianni De Biasi la DigiSport.