Selectionerul Rusiei, Leonid Slutski, si-a anuntat demisia la conferinta de presa de la finalul partidei cu Tara Galilor, pierduta la scor de neprezentare de jucatorii sai (3-0). Rusia a terminat pe ultimul loc Grupa B de la Euro 2016, cu un singur punct, si a fost eliminata din competitie.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Vreau sa-mi cer scuze fanilor prezenti pe stadion, dar si celor din Rusia pentru prestatia noastra din acest meci si de la intreg turneul final.

Imi asum aceasta responsabilitate. Am avut suficient timp pentru a cauta cei mai potriviti jucatori, iar daca nu am facut cum trebuie asta, atunci este doar vina mea. Trebuie sa vina altcineva si sa preia nationala, mai ales ca turneul final de peste doi ani va fi la noi, in Rusia", a declarat Slutski - Digi Sport

In varsta de 45 de ani, Leonid Slutski va antrena in continuare echipa de club CSKA Moscova.

Slutski pregatea nationala Rusiei din luna august a anului trecut, dupa demiterea lui Fabio Capelo.

Rezultatele Rusiei la Euro 2016:

Anglia - Rusia 1-1

Rusia - Slovacia 1-2

Rusia - Tara Galilor 0-3

Si antrenorul Ucrainei, Mihail Fomenko a anuntat ca isi va prezenta demisia dupa ultimul meci din grupele Euro 2016. Cu niciun punct acumulat in Grupa C de la Euro 2016 si deja eliminata din competitie, Ucraina va evolua contra Poloniei, de la ora 19:00, pe Stade Vélodrome din Marseille.

"Ce sens mai are sa continuu, dupa ce am ratat obiectivul stabilit pentru acest turneu?", a spus Fomenko pentru postul ucrainean de televiziune "Football"- Digi Sport

Rezultatele Ucrainei la Euro 2016:

Germania - Ucraina 2-0

Ucraina - Irlanda de Nord 0-2