Lasat in afara lotului Romaniei pentru Euro 2016, Constantin Budescu l-a atacat pe Anghel Iordanescu dupa eliminarea tricolorilor inca din faza grupelor. "Domnul Iordanescu spunea ca Albania nu mai e cea de pe vremea dansului, atunci de ce mai e dansul antrenor pe vremea asta?", a precizat fostul atacant al Astrei Giurgiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt in continuare suparat ca n-am fost la Euro, mi-am dorit mult. Eu cred ca trebuia sa avem o echipa de baza. Cand il ai pe Sanmartean, cel mai bun jucator din echipa, si il folosesti doar o repriza...Eu am spus ca domnul Iordanescu e depasit inca dinaintea Campionatului European. Nu m-as mira insa sa continue. Nu cred ca ar fi o solutie selectionerul strain, avem antrenori romani buni.

Si cand jucam eu, tactica era la fel cu cea pe care am vazut-o la Euro. E greu cand te duci la Campionatul European fara antrenor! Domnul Iordanescu spunea ca Albania nu mai e cea de pe vremea dansului. Atunci de ce mai e dansul antrenor pe vremea asta?" - Constantin Budescu pentru DolceSport.

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa ce a pierdut, scor 1-0, partida cu Albania. Din Grupa A vor merge in optimi Franta si Elvetia, in timp ce albanezii asteapta sa vada daca pot sa ajunga de pe locul al treilea.