​Ziua de joi aduce alte trei dispute de la Euro 2016: Anglia-Tara Galilor (16:00), al patrulea meci din Grupa B si urmatoarele doua partide din Grupa C, Ucraina-Irlanda de Nord (19:00), Germania-Polonia (22:00). Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews.ro, ultimul meci putand fi urmarit si la Pro Tv.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Anglia-Tara Galilor

Primul meci al zilei este un duel britanic, Anglia o intalneste pe Tara Galilor in cel de-al patrulea meci din Grupa B de la Euro 2016. Partida este programata de la ora 16, pe Stade Bollaert-Delelis din Lens si va fi condusa de arbitrul german Felix Brych.

De-a lungul timpului, cele doua echipe s-au mai intalnit de 19 ori, iar Anglia conduce bilantul confruntarilor cu 13 victorii. Galezii au castigat de trei ori, alte trei partide terminandu-se la egalitate. Golaveraj: 35-11 pentru Anglia.

In prima etapa a grupelor de la Euro 2016, Anglia a remizat cu Rusia, scor 1-1, in timp ce Tara Galilor s-a impus in fata Slovaciei, scor 2-1.

Grupa B, rezultatele de pana acum:

Tara Galilor – Slovacia 2-1

Anglia – Rusia 1-1

Rusia – Slovacia 1-2

Clasament Grupa B:

1. Tara Galilor - 3 puncte (2-1)

2. Slovacia - 3 puncte (3-3)

3. Rusia - 1 punct (2-3)

4. Anglia - 1 punct (1-1)

Echipe probabile:

Anglia: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney – Lallana, Kane, Sterling.

Antrenor: Roy Hodgson

Tara Galilor: Ward – Chester, Williams, Davies – Gunter, Edwards, Allen, Taylor – Williams, Bale, Ramsey.

Antrenor: Chris Coleman

Ucraina-Irlanda de Nord

Ucraina va evolua impotriva Irlandei de Nord in al treilea meci din Grupa C de la Euro 2016. Partida se va disputa pe Stade des Lumieres din Lyon, de la ora 19:00 si va fi arbitrata de centralul ceh Pavel Kralovec.

Cele doua formatii s-au mai infruntat doar de patru ori. Irlanda de Nord nu a reusit nicio victorie in fata Ucrainei, care a castigat de doua ori, iar celelalte doua partide s-au terminat la egalitate. Golaveraj: 3-1 pentru Ucraina.

In urma primului meci disputat la Euro 2016, Ucraina si Irlanda de Nord nu au aobtinut niciun punct. Ucraina a pierdut in fata campioanei mondiale Germania, scor 0-2, iar irlandezii au fost invinsi de Polonia, scor 0-1.

Echipe probabile:

Ucraina: Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Şevchuk – Sidorciuc, Stepanenko – Yarmolenko, Kovalenko, Konoplyanka – Zozulya.

Antrenor: Mikhail Fomenko

Irlanda de Nord: McGovern – Cathcart, McAuley, Evans – McLaughlin, McNair, Baird, Norwood, Ferguson – Davis – Lafferty. Antrenor: Michael O’Neill

Germania-Polonia

Campioana mondiala o va intalni pe reprezentativa Poloniei, de la ora 22:00, pe Stade de France. Arbitrul meciului este olandezul Björn Kuipers.

De 17 ori s-au mai intalnit pana acum cele doua echipe, fiind 8 victorii pentru Germania, 4 pentru Polonia si 5 remize. Golaveraj: 23-16 pentru nemti.

Echipe probabile:

Germania: Neuer – Howedes, Boateng, Mustafi, Hector – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Gomez.

Antrenor: Joachim Low

Polonia: Szczesny – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Kapusta – Milik – Lewandowski.

Antrenor: Adam Nawalka

Grupa C, rezultatele de pana acum:

Polonia-Irlanda de Nord 1-0

Germania-Ucraina 2-0

Clasament Grupa C:

1. Germania - 3 puncte (2-0)

2. Polonia - 3 puncte (1-0)

3. Irlanda de Nord - 0 puncte (0-1)

4. Ucraina - 0 puncte (0-2)