Echipele nationale de fotbal ale Romaniei si Elvetiei se vor intalni, miercuri, 15 iunie, la Paris, pe stadionul Parc des Princes, in meciul al doilea pentru cele ambele formatii la Campionatul European, iar UEFA a decis sa-l delege pe centralul Serghei Karasev, din Rusia, pentru a oficia partida, scrie Mediafax.

Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal (UEFA) a anunat, duminica, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, faptul ca partida dintre Elvetia si Romania, in etapa a doua din grupa A, va fi oficiata de la centru de catre arbitrul rus Serghei Karasev, in varsta de 37 de ani.

Acesta si-a ales si brigada care il va ajuta la meciul Elvetia - Romania, care se va disputa miercuri, 15 iulie, pe stadionul Parc des Princes, din Paris, de la ora 19:00. Asistenti vor fi Nikolai Golubev si Tikhon Kalugin, iar arbitri aditionali vor fi Serghei Lapochkin si Serghei Ivanov.

Serghei Karasev a mai condus o singura data nationala Romaniei, in preliminarii Campionatului European din 2012, cand tricolorii au invins, in deplasare, pe 2 septembrie 2011, nationala Luxemburgului, scor 2-0.

Centralul din Rusia a mai condus insa, cinci partide ale cluburilor din Romania.

Steaua - Chelsea 1-0, pe 7 martie 2013, in optimile Europa League;

FC Vaslui - Fenerbahce 1-4, pe 8 august 2012, in turul III preliminar al Champions League;

CFR Cluj - Sporting Braga 3-1, pe 20 noiembrie 2012, in grupele Champions League;

Swansea City - Petrolul Ploiesti 5-1, pe 22 august 2013, in play-off-ul Europa League;

Astra Giurgiu - Lyon 0-1, pe 28 august 2014, in play-off-ul Europa League