Dupa violentele din Marseille, care au avut loc in urma meciului din Grupa B, dintre Anglia si Rusia, terminat la egalitate, 1-1, procurorul Brice Robin a declarat ca 150 de huligani rusi, care au cauzat incaierarile cu suporterii englezi, erau "instruiti pentru a lupta", informeaza Theguardian.com.

Violente provocate de suporterii rusiFoto: Captura The Guardian

"Erau 150 de suporteri rusi, care in realitate erau niste huligani. Aceste persoane erau bine pregatite pentru actiuni foarte rapide si violente. Erau extrem de bine pregatiti", a spus Brice Robin

Aproximativ 35 de persoane au fost ranite, 4 dintre acestea aflandu-se in stare foarte grava. Conform lui Brice Robin, multi dintre cei raniti sunt britanici. Suporterii Angliei au fost, de asemenea, responsabili pentru violentele care au avut loc la Marseille.

Robin a mai spus ca 20 de persoane au fost arestate in urma acestor incidente, 10 dintre acestea, 6 britanici, un austriac si 3 francezi, fiind supuse unui proces imediat.

Citeste si Huligan rus care a fost expulzat din Franta: "Fanii englezi nu stiu sa se bata, sunt fetite. Am vrut sa le demonstram asta"