​Euro 2016 a ajuns la a patra zi de confruntari, in care se vor disputa alte trei meciuri: Spania-Cehia (ora 16:00), a doua partida din Grupa D si primele doua meciuri din Grupa E, Irlanda-Suedia (ora 19:00), Belgia-Italia (22:00). Meciurile vor fi Live Score pe HotNews.ro si in direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei putand fi urmarit si la Pro Tv.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Spania-Cehia (de la ora 16:00) - Dolcesport direct, HotNews.ro Livescore

Campioana en-titre si una dintre marile favorite la castigarea Euro 2016, Spania se va intalni cu nationala Cehiei in a doua partida din Grupa D, care va incepe la ora 16:00, pe Stadium Municipal din Toulouse. Partida va fi arbitrata de polonezul Szymon Marciniak.

De-a lungul timpului, cele doua echipe s-au mai intalnit de noua ori, cinci dintre aceste dueluri fiind castigate de Spania, trei de Cehia, o singura partida terminandu-se la egalitate. Spania nu a mai pierdut un meci la un turneu final european din anul 2004, cand a fost invinsa de Portugalia, scor 0-1.

In urmatorul meci, Spania o va infrunta pe Turcia in data de 17 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Allianz Riviera din Nice. Cehia va juca urmatorul meci contra Croatiei, pe 17 iunie, de la ora 19:00, pe Stade Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne.

Pana acum, in Grupa D s-a jucat partida dintre Turcia si Croatia, castigata de croati cu scorul de 1-0, dupa executia superba a lui Arkadiusz Milik (51').

Clasament Grupa D:

1. Croatia - 3 puncte (1-0)

2. Spania - 0 puncte

3. Cehia - 0 puncte

4. Turcia - 0 puncte (0-1)

Echipe probabile:

Spania: De Gea – Juanfran, Pique, Ramos, Alba – Alcantara, Busquets, Iniesta – Silva, Morata, Nolito.

Antrenor: Vicente Del Bosque.

Cehia: Cech – Kaderabek, Sivok, Kadlec, Limbersky – Darida, Plasil – Dockal, Rosicky, Krejci – Necid.

Antrenor: Pavel Vrba.

Irlanda-Suedia (de la ora 19:00) - Dolcesport direct, HotNews.ro Livescore

Irlanda si Suedia se intalnesc in primul meci din Grupa E, care se va disputa de la ora 19:00, pe Stade de France si va fi condus de Milorad Mažić din Serbia.

De 8 ori s-au mai intalnit pana acum cele doua nationale, iar Suedia conduce bilantul cu 4 victorii, Irlanda reusind sa se impuna doar de doua ori. Celelalte doua partide s-au terminat la egalitate. Ultima confruntare dintre cele doua formatii a avut loc in 2013, cand Suedia a castigat cu scorul de 2-1.

Irlanda va disputa urmatoarea partida contra Belgiei, pe 18 iunie, la ora 16:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Urmatorul meci al Suediei va fi contra Italiei, pe 17 iunie, de la ora 16:00, pe Stadium Municipal din Toulouse.

Echipe probabile:

Irlanda: Given – O’Shea, Coleman, Keogh, Ward – McGeady, Hendrick, McCarthy, Brady, Hoolahan – Walters. Antrenor: Martin O’Neil.

Suedia: Isaksson – Lustig, Lindelof, Granqvist, Olsson – Larsson, Kallström, Ekdal, Forsberg – Ibrahimovic, Berg. Antrenor: Erik Hamren.

Belgia-Italia (de la ora 22:00) - Dolcesport, Protv direct, HotNews.ro Livescore

Derby-ul zilei a patra de la Euro le aduce fata in fata pe Belgia, una dintre favoritele acestei competitii, si pe Italia, finalista editiei din 2012, invinsa atunci cu scorul de 4-0 de Spania. Partida va incepe la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon si va fi condusa de arbitrul englez Mark Clattenburg.

Pana acum s-au disputat 10 intalniri directe intre cele doua echipe, iar Italia detine avantajul meciurilor castigate, avand 5 victorii in fata Belgiei, care a reusit sa castige doar de doua ori. Trei dueluri s-au terminat la egalitate.

Belgia joaca urmatorul meci contra Irlandei, iar Italia o va infrunta pe reprezentativa Suediei.

Grupa E: Italia, Suedia, Belgia, Irlanda

Echipe probabile:

Belgia: Courtois – J.Lukaku, Vertonghen, Denayer, Alderweireld – Witsel, Nainggolan, Fellaini – Hazard, De Bruyne, Lukaku. Antrenor: Marc Wilmots

Italia: Buffon –Barzagli, Bonucci, Chiellini – Darmian Candreva, Motta, De Rossi, Florenzi, Darmian– Eder, Pelle. Antrenor: Antonio Conte