Ziua de sambata a fost marcata de confruntarea violenta dintre suporterii Rusiei si cei ai Angliei, scrie Mediafax. Duelul dintre cele doua parti a inceput inca de joi, cu o zi inainte de startul Campionatului European de fotbal, insa sambata, in ziua meciului, s-au intensificat.

Violente dupa Anglia - RusiaFoto: Captura YouTube

Incidentele au continuat si in stadion, la finalul partidei, atunci cand galeria Rusiei a intrat peste cea a Angliei. Un video socant oferit de cei de la ESPN arata cum masurile de securitate ale politiei franceze nu au fost suficiente si un fan rus a intrat cu un pistol pe stadion. E drept, este vorba despre un pistol de semnalizare. Suporterul rus a tras cu acest pistol si a trimis o torta peste intreg stadionul, direct in mijlocul galeriei Angliei.

31 de suporteri au fost raniti, iar unul se afla in stare grava, in urma confruntarilor violente de pe strazile din Marsilia, inaintea meciului Anglia-Rusia, de la Euro 2016.

UEFA a anuntat ca a deschis o procedura disciplinara si ancheteaza evenimentele de la Anglia - Rusia in vederea luarii masurilor care se impun.