Suporterii echipei nationale nu vor putea urmari decat prima repriza a meciului dintre Franta si Romania de la Campionatul European pe ecranul pus la dispozitie de Primaria Sectorului 1 in Parcul Bazilescu, motivul invocat de autoritati fiind mentinerea linistii si ordinii publice, potrivit Mediafax.

Surpriza neplacuta pentru suporterii nationalei care doresc sa vada meciul dintre Franta si Romania in aer liber. Primaria Sectorului 1 a montat un ecran gigant in Parcul Bazilescu, unde se pot viziona toate meciurile elevilor lui Anghel Iordanescu de la Campionatul European, insa la partida cu Franta, de vineri, 10 iunie, fanii vor vedea doar o repriza din ratiuni de asigurare a linistii publice.

"Mentionam ca, din ratiuni de asigurare a linistii publice, din meciurile care incep la orele 22:00 nu poate fi vizionata decat prima repriza. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice,cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu modificarile si completarile ulterioare, manifestarile din spatiul public se pot desfasura cel mult pana la orele 23:00", se arata pe site-ul PrimariaSector1.ro.

Meciul de deschidere al turneului final al Campionatului European, dintre Franta si Romania se va disputa, vineri, 10 iunie, pe Stade de France din Saint Denis, de la ora 22:00.