Contractul lui Anghel Iordanescu cu echipa nationala expira la sfarsitul Campionatului European, fiind sanse mici ca acesta sa mai ramana pe banca primei reprezentative. Ioan Ovidiu Sabau a vorbit despre inlocuirea lui Iordanescu si a propus trei variante pentru noul selectioner. Mircea Rednic, liber de contract, dupa plecarea de la Dinamo, este primul pe lista lui Sabau.

Ioan Ovidiu SabauFoto: fcrapid.ro

"Parerea mea este ca avem antrenori romani bine pregatiti. Mircea Rednic ar putea fi noul selectioner. Are experienta necesara. Dan Petrescu este de asemenea o varianta foarte buna. Pe altii nu mai văd. Poate si Dorinel Munteanu ar fi o varianta", a declarat Sabau, la DigiSport.

In varsta de 54 de ani, Mircea Rednic a mai antrenat la Rapid, FCM Bacau, Al Nassr, U Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Rapid, Alania, Khazar Lankara, Astra, Petrolul, Standard Liege ai Gent. Rednic are in palmares doua titluri de campion, cu Rapid in 2003 si cu Dinamo in 2007.

"Sunt meciuri amicale, in care incerci sa nu te accidentezi. Trebuie sa ii judecam dupa ce se termina campionatul european. Ne bucura aceasta calificare. Echipa a jucat si bine si mai putin bine. Trebuie sa avem rabdare. Sa vedem ai experienaa domnului Iordanescu, sa vedem cum va pregati meciurile. Cred ca putem obtine un punct cu Franta, dar si Elvetia si Albania au jucatori care evolueaza in campionate puternice. Iordanescu a mers pe oamenii cu experienta, care au mai fost la nationala. La ceilalti s-a renuntat ca nu au jocuri la echipa nationala", a mai spus Sabau, conform DigiSport.