Espanyol Barcelona nu i-a prelungit contractul lui Costel Galca, anuntand pe site-ul oficial despartirea de tehnicianul roman si de secunzii sai, Dumitru Uzunea si Julian Jimenez. Galca avea contract cu formatia catalana pana pe 30 iunie 2016.

Costel GalcaFoto: Agerpres

"Clubul Espanyol Barcelona l-a informat pe antrenorul Costel Galca si pe secunzii sai ca a decis sa nu le prelungeasca contractele scadente în data de 30 iunie. Espanyol apreciaza profesionalismul si dedicarea celor care au dus la bun sfarsit obiectivul stablit, salvarea de la retrogradare. Intr-un sezon destul de complicat pentru Espanyol, Galca si staff-ul sau au reusit sa mentina echipa in elita fotbalului spaniol, demonstrandu-si inca o data atasamentul fata de culorile lui Espanyol. Clubul nostru doreste sa le ureze mult succes in continuare", anuntul facut de spanioli pe site-ul oficial.

In 26 de meciuri i-a condus Galca pe catalani. Antrenorul roman a venit pe banca lui Espanyol in decembrie 2015, inlocuindu-l pe Sergio Soriano. Tehnicianul a reusit sa salveze echipa de la retrogradare, clasandu-se pe locul 13 in La Liga. 8 victorii, 13 înfrângeri și 5 remize a obtinut Galca cu Espanyol.