Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, lotul cu care selectionerul Anghel Iordanescu va aborda partida amicala cu nationala Republicii Democrate Congo, dar si numerele pe care le vor purta jucatorii, scrie Mediafax.

Nationala RomanieiFoto: HotNews / Dan Popescu

Partida se disputa pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como si este prima pe care tricolorii o disputa in cantonamentul de pregatire a Campionatului European, ce se desfasoara in Italia. Odata cu revenirea mijlocasului Alexandru Maxim la lotul national, numarul zece va reveni pe spatele acestuia. Stanciu va purta numarul 14.

Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tatarusanu, 23. Silviu Lung

Fundasi: 2. Alexandru Matel, 3. Razvan Rat, 4. Cosmin Moti, 6. Vlad Chiriches, 15. Valerica Gaman, 16. Steliano Filip, 21. Dragos Grigore, 22. Cristian Sapunaru, 27. Alin Tosca

Mijlocasi: 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 10. Alexandru Maxim, 11. Gabriel Torje, 14. Nicolae Stanciu, 17. Lucian Sanmartean, 18. Andrei Prepelita, 20. Adrian Popa, 25. Andrei Ivan, 28. Adrian Ropotan

Atacanti: 9. Denis Alibec, 13. Claudiu Keseru, 19. Bogdan Stancu, 24. Ioan Hora

In cadrul acestui cantonament din Italia, nationala Romaniei va mai disputa un meci amical cu prima reprezentativa a Ucrainei. Cu sapte zile inaintea debutului la Campionatul European, Romania va juca un amical cu Georgia, la Bucuresti, pe National Arena.

La Campionatul European, Romania face parte din grupa A, alaturi de tara gazda, Franta, Elvetia si Albania. Elevii lui Anghel Iordanescu vor juca meciul de deschidere al turneului final, impotriva Frantei, pe 10 iunie, de la ora 22:00, pe Parc de Princes.