Dupa plecarile lui Iancu, Parvulescu, Rapa si Marica, finantatorul Stelei, George Becali, a anuntat, joi, la sport.ro, faptul ca inca trei jucatori se afla pe lista rezilierilor, printre care si Timo Gebhart, fotbalist adus in perioada de transferuri din iarna, dar si strategia Stelei pentru sezonul urmator, potrivit Mediafax.

FCSB schimba liniileFoto: Colaj foto

Becali a declarat ca sezonul viitor nu-i va mai prinde la Steaua pe Kharja, Gebhart si Breeveld. Daca situatia olandezului era clara inca din iarna, iar despre neamt Becali a spus in repetate randuri ca nu va ramane la Steaua, Kharja avea unele sanse sa fie pastrat la echipa, ultimele informatii despre starea sa vorbind despre un contract care urma sa-i fie propus, in ciuda accidentarii de care sufera. Chiar si asa, Becali a anuntat ca nici marocanul nu se va regasi in lotul cu care Reghecampf va ataca sezonul viitor.

"Nu ma grabesc, ma intalnesc cu Meme, vorbesc cu Reghe la telefon aproape zilnic, ca si cum ar fi campionat. Ne-am obisnuit sa vorbim. Discutam anumite strategii, nu neaparat lucruri pe care sa le facem 100%. In functie de ce discutam noi vin si faptele. Stiti deja: Iancu, Parvulescu, Rapa si Marica au plecat. Kharja, Breeveld si Gebhart vor pleca si ei, intrerupem. Am terminat cu ei!", a spus Becali, la sport.ro.

Alti trei jucatori ai Stelei se afla in situatii speciale. Tade si Alcenat refuza rezilierea contractului, iar Becali a anuntat deja ca-i va trimite sa se antreneze in parcuri. Lor li s-a adaugat si iordanianul Bawab, fotbalistul adus in iarna de la CS U Craiova nefiind de acord sa plece de la Steaua. Totusi, patronul vicecampioanei spera ca Bawab va intelege situatia si va accepta rezilierea contractului.

"Sunt doi jucatori care nu vor sa plece, Tade si Alcenat. Probabil si Bawab, dar el e un baiat de bun simt, cred ca va intelege. Vom face programul, vor fi in afara echipei, nu mai accept jucatori pe care sa-i antrenam degeaba la Steaua. N-ai valoare, nu stai la Steaua!", a mai spus Becali.

Ciprian Marica si-a anuntat, pe contrul personal de Facebook, despartirea de Steaua, echipa pentru care semnase in iarna acestui an. Venit din postura de jucator liber de contract, Marica a fost mai mult accidentat si nu a reusit sa marcheze vreun gol in tricoul vicecampioanei Romaniei.

''Contractul meu cu Steaua s-a incheiat la finalul acestei editii de campionat. Am venit sa câstig toate competitiile în care era angrenata echipa si sa jucam in grupele UCL (UEFA Champions League, n. red.). Din pacate, nu am reusit sa castigam titlul, nu am reusit sa ne atingem obiectivele, ale echipei si ale mele, personale. Asa ca am decis ca experienta mea la Steaua sa se opreasca aici'' - Ciprian Marica, pe Facebook.

Steaua a terminat pe locul al doilea in campionat si a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei.

Dupa Ciprian Marica, alti doi jucatori ai Stelei si-au reziliat contractele cu formatia finantata de George Becali. Fotbalistii Cornel Rapa si Paul Pirvulescu si-au reziliat, marti, contractele cu FC Steaua Bucuresti, conform Digisport.

Rapa (26 de ani) mai avea contract cu Steaua pana in vara anului 2017, iar Pirvulescu (27 de ani) pana in iarna acestui an, anunta Mediafax.

Cornel Rapa a ajuns la Steaua in iarna anului 2013. Fundasul dreapta a castigat 4 titluri de campion, 3 cu Steaua si unul cu Otelul Galati, dar si o Cupa a Romaniei, o Cupa a Ligii si doua Supercupe ale Romaniei. Rapa a bifat 25 de aparitii in toate competitiile pentru echipa bucuresteana in acest sezon, a marcat un gol si a oferit doua pase de gol.

Paul Pirvulescu a fost transferat de Steaua in 2012, de la Gaz Metan Medias. In ultima jumatate de an, fundasul stanga a evoluat pentru ASA Targu Mures, iar in trecut a mai fost imprumutat la FC Volutari si Viitorul Constanta. Pirvulescu a jucat 13 meciuri pentru ASA in acest sezon, a marcat un gol si a oferit o pasa decisiva.