Fotbalistul echipei Dinamo Erik Bicfalvi a declarat, marti seara, ca regreta faptul ca nu a putut castiga Cupa Romaniei in memoria fostului sau coleg, Patrick Ekeng, decedat la 6 mai, pe teren, in timpul partidei cu FC Viitorul din Liga I, scrie Agerpres.

Dinamo BucurestiFoto: Fc Dinamo

"Am avut meciul in mana, dar noi nu am iesit bine dupa pauza si au reusit ei sa marcheze. Apoi au avut putina sansa la golul doi (n.r. - din minutul 89). Ne-am fi bucurat sa castigam Cupa in memoria lui Patrick, dar asta e fotbalul. Stiam ca 2-0 e un scor periculos... putea sa fie 3-0, dar au facut ei 2-1. Asta a fost. Rotariu e un baiat tanar, l-am incurajat (n.r. - dupa ratarea loviturii de departajare care a dus la pierderea finalei), el mai are timp sa joace. Nu trebuie sa ii luam capul", a spus mijlocasul.

Bicfalvi nu considera ca Dinamo a avut un sezon ratat, chiar daca nu a castigat niciun trofeu."Nu e un sezon ratat, Dinamo a aratat destul de bine pe parcursul campionatului. Sper eu ca la anul sa reglam unele lucruri si sa mergem sa ne luptam pentru titlu. E un grup unit si echipa asta poate face multe, eu chiar m-am atasat de Dinamo", a adaugat Bicfalvi.

CFR Cluj a castigat editia a 78-a a Cupei Romaniei la fotbal, marti seara, pe Arena Nationala din Capitala, dupa ce a invins-o pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare.

Dupa 90 si apoi dupa 120 de minute scorul a fost egal, 2-2.