Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a folosit cuvinte dure la adresa fostului medic al echipei nationale, Pompiliu Popescu. Duminica, Pompiliu Popescu anuntase, printr-un comunicat trimis agentiei Mediafax, ca il va actiona in judecata pe presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Disputa dintre presedintele FRF, Razvan Burleanu si fostul medic al echipei nationale a Romaniei continua. Dat afara de la echipa nationala dupa 25 de ani, Pompiliu Popescu anuntase, duminica, ca il va actiona in justitie pe Razvan Burleanu. Luni, presedintele FRF a avut declaratii dure la adresa fostului medic al echipei nationale a Romaniei.

Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepita. Dumneavoastra, daca ati avea o problema, sa mergeti la un medic, ati merge la un medic care v-a tratat strabunica acum 30 de ani? Nu este suficient sa fi lucrat acum 100 de ani intr-un loc ca sa mai continui. Decizia era oarecum luata la finalul anului trecut, dar am zis sa mai asteptam. Dar am vazut in cantonamentul de la meciurile cu Lituania si Spania ce inseamna nervozitatea echipei nationale, astfel incat prezenta sa ar fi fost un minus pentru echipa nationala. Si nu poti sa te duci la un razboi, asa cum este Campionatul European, cu oameni care nu-ti aduc o valoare adaugata. Era una dintre ultimele relicve de coruptie si amatorism la nivel de federatie", a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu, citat de DigiSport.