Meciul din Premier League dintre echipele Manchester United si Bournemouth a fost anulat iar tribunele stadionului Old Trafford au fost evacuate, duminica, chiar inainte de startul partidei, dupa ce un pachet suspect a fost descoperit in incinta, relateaza Reuters.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Potrivit sursei citate, politia investigheaza un pachet suspect descoperit pe stadion.

"Din cauza unui pachet suspect ce a fost descoperit in sectorul de nord-vest, meciul de azi a fost anulat, la recomandarea politiei", a anuntat clubul englez.

Tribunele Alex Ferguson si Stretford End ale stadionului fusesera evacuate cu circa 20 de minute inainte de inceperea partidei, programata la ora 14.00 GMT (17.00, ora Romaniei). Caini special antrenati au fost adusi pe stadion pentru a cerceta zona.

UPDATE: Obiectul suspect a fost detonat "controlat" de catre genisti

Obiectul suspect descoperit duminica pe Old Trafford, stadionul echipei de fotbal Manchester United, "semana foarte mult cu un dispozitiv exploziv", insa "nu putea functiona", a precizat politia britanica duminica seara, in doua mesaje succesive pe Twitter, subliniind ca "o cercetare amanuntita a stadionului este in curs", transmite AFP.

Descoperirea acestui obiect cu aproximativ 20 de minute inainte de startul partidei din etapa a 38-a si ultima a campionatului Angliei dintre Manchester United si Bournemouth a dus la anularea meciului si evacuarea celor 75.600 de spectatori prezenti in incinta. O unitate de genisti a armatei britanice a provocat apoi o "explozie controlata" a dispozitivului.

Potrivit BBC, citat de Mediafax, pachetul suspect a fost gasit in aripa de nord-vest a stadionului, in zona toaletelor. Ulterior, politia din Manchester a confirmat ca era vorba de un telefon mobil lipit de tevile de gaze.

Meciul Manchester United - Bournemouth a fost amanat pentru o data ce va fi anuntata ulterior.