Pompiliu Popescu a fost indepartat din staff-ul medical al nationalei dupa mai bine de 25 de ani de activitate la FRF, iar acesta lanseaza acum critici dure despre felul in care Razvan Burleanu conducere Federatia Romania de Fotbal, potrivit Mediafax.

Forul condus de Razvan Burleanu a decis sa concedieze staff-ul medical al nationalei, cu mai putin de o luna inainte de primul meci oficial de la EURO 2016. Oficial, Federatia si-a motivat decizia prin faptul ca Pompiliu Popescu a ajuns la varsta pensionarii, insa adevaratul motiv pentru care Pompiliu Popescu a fost indepartat de la FRF a fost ca acesta si-a cerut prima de calificare la EURO 2016.

"Dupa mai bine de un sfert de secol in slujba fotbalului romanesc, noua conducere a Federatiei, adica domnii Razvan Burleanu si Gabriel Bodescu, au premeditat indelung schimbarea mea. Ma bucur ca nu mai fac parte din acest anturaj, din echipa asta care nu mai e a fotbalului, ci a dumnealor. Au acaparat fotbalul. Fotbalistii care au muncit si si-au rupt picioarele nu pot conduce fotbalul, ci il conduc altii din alte zone. Metodele lor, ma refer numai la cei doi din Federatie (Burleanu si Bodescu - n.r.), sunt de securisti. De aceea oamenii profesionisti, onesti, nu pot coabita cu cei doi. Au confiscat fotbalul", a declarat Pompiliu Popescu pentru DigiSport.