Bernardo Ribeiro (26 de ani), un mijlocas brazilian legitimat la clubul Atletico Friburguense din Brazilia, a murit sambata, dupa ce s-a prabusit pe gazon in timpul unei partide amicale, medicii declarand ca sportivul ca ar fi avut probleme la inima, anunta The Sun, citat de Mediafax.

Bernardo RibeiroFoto: Captura Youtube.com

Bernardo Ribeiro este al doilea fotbalist care isi pierde viata pe terenul de fotbal in ultimele zile, dupa camerunezul Patrick Ekeng, fotbalistul clubului Dinamo Bucuresti, care s-a prabusit pe teren la doar sapte minute dupa ce a fost introdus pe gazon, in timpul meciului cu FC Viitorul, iar medicii n-au mai putut sa-l resusciteze desi au incercat timp de 80 de minute.

La fel ca in cazul lui Patrick Ekeng, mijlocasul brazilian in varsta de 26 de ani a fost transportat la spital de catre medicii prezenti la stadion, dar, in ciuda eforturilor, s-a stins din viata la spital.

Bernardo Ribeiro a jucat timp de 12 ani la brazilienii de la Flamengo, club la care si-a facut junioratul, dar debutul oficial la seniori l-a avut in Albania, la Skenderbeu, echipa cu care s-a confruntat Dinamo Zagreb, echipa romanului Alexandru Matel, in preliminariile Ligii Campionilor.

El a ajuns apoi in Australia, la Newcastle Jets, in Finlanda, la IFK Mariehamn, dupa care a revenit in Brazilia, la Inter de Lages. Mijlocasul semnase recent cu Friburguense, club pentru care a jucat sambata intr-un meci amical.