Steaua a depus saptamana trecuta la OSIM o noua sigla, un cerc galben in care se afla o stea in opt colturi, in mijlocul careia se remarca o cruce rosie, iar cu albastru este scris "Fotbal Club Steaua", fara cuvantul "Bucuresti", potrivit ProSport.

Noua sigla SteauaFoto: ProSport - captura

Clubul lui George Becali intentioneaza sa foloseasca noul logo pentru articole de imbracaminte, rechizite, articole de birotica, jocuri, decoratiuni de Craciun, DVD-uri sau CD-uri.

Crucea rosie ar putea sa le creeze probleme oficialilor clubului, intrucat UEFA nu accepta simboluri religioase, iar in trecut Steaua a fost obligata sa scoata crucea de pe autocarul echipei. In 2008, crucea a aparut pe gulerul noilor echipamente de joc Nike, insa dupa consultari cu UEFA, clubul a renuntat la acest simbol, scrie ProSport.

La sfarsitul lui 2014, MApN a castigat definitiv, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, procesul cu SC FC Steaua Bucuresti SA, echipa lui George Becali. Prin sentinta respectiva se stabilea ca marca Steaua nu i-a apartinut niciodata miliardarului, care a folosit-o ilegal in tot acest timp.