Membrii Grobari, una dintre factiunile de suporteri a clubului sarb Partizan Belgrad, l-au agresat, vineri, in parcarea stadionului, pe Milos Vazura, directorul general al echipei, din cauza rezultatelor slabe obtinute in acest sezon, anunta site-ul Sportske, citat de Mediafax.

Seful FK Partizan, batut de suporterFoto: Captura YouTube

Sezonul dezastruos al fostei adversare a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, care a incheiat sezonul regular la aproape 30 de puncte distanta de rivala Steaua Rosie Belgrad, si care acum, in play-off, a ajuns pe locul 3 al clasamentului, n-a ramas netaxat de catre fanii clubului.

Suporterii s-au razbunat pe Milos Vazura, directorul general al clubului, pe care l-au agresat in parcarea stadionului. Inregistrarile camerelor video de la arena arata cum Vazura este abordat de un grup de barbati cu care, initial, discuta amical, ba chiar se saruta pe obraji. Din senin, insa, acestia incep sa-l loveasca.

"Ce s-a intamplat face parte dintr-o campanie dusa impotriva lui FK Partizan din partea unor membri ai familiei 'alb-negre'. Din punct de vedere fizic, ma simt bine, dar mental sunt agitat din cauza celor intamplate. Sper ca autoritatile competente sa studieze imaginile si sa-i traga la raspundere atat pe cei care au facut asta, cat si pe sefii lor, cei care au orchestrat atacul", a declarat Milos Vazura presei din Belgrad.

Vazura a dezvaluit ca cei trei, inainte sa-l loveasca, l-au amenintat: "Exista viata dupa Partizan. Tu nu vei mai fi multa vreme pe aici", i-ar fi spus acestia, inainte de a-l agresa.

Atentie, imagini cu impact emotional!