​Barcelona a pierdut primul loc din Primera Division timp de cateva ore, perioada in care Real Madrid si Atletico (cu o partida mai mult disputata) au trecut in fata catalanilor. Dupa victoria cu 6-0 in fata celor de la Gijon, echipa pregatita de Luis Enrique a revenit pe locul intai, cu trei etape inainte de finalul sezonului din Spania.

Game, set, meci BarcelonaFoto: fcbarcelona.com

Luis Suarez a marcat de patru ori, fiind a doua etapa consecutiva in care atacantul catalanilor bifeaza patru goluri intr-o partida (a inscris patru goluri si pe terenul celor de la Deportivo La Coruna). In urma acestor reusite, Suarez l-a depasit pe Cristiano Ronaldo in clasamentul marcatorilor din Primera Division.

In acest moment, Suarez are 34 de goluri, iar Cristiano Ronaldo 31.

Au inscris: Suarez (63', 74' pen, 77' pen si 88'), Messi (12') si Neymar (85' pen). De mentionat ca Barca a primit in a doua repriza trei lovituri de la 11 metri (toate transformate) si ca in minutul 84 Vranjes (de la Gijon) a fost eliminat dupa ce a primit doua cartonase galbene.

Conform Marca.com, a fost off-side la golul de 2-0 marcat de Suarez, iar un penalti din cele trei a fost acordat eronat.

Mai sunt de disputat:

Etapa 36

Sociedad - Real Madrid

Betis - Barcelona

Atletico - Rayo

Etapa 37

Real Madrid - Valencia

Barcelona - Espanyol

Levante - Atletico

Etapa 38

Deportivo - Real Madrid

Granada - Barcelona

Atletico - Celta Vigo

* In caz de egalitate de puncte, FC Barcelona va avea castig de cauza, aceasta avand avantajul rezultatelor directe fata de Atletico Madrid si Real Madrid.

Clasament:

1 FC Barcelona 82 puncte

2 Atletico Madrid 82

3 Real Madrid 81

4 Villarreal 60 etc.

Rezumatul partidei Barcelona - Gijon: