Gheorghe Hagi, patronul-antrenor de la FC Viitorul, nu va mai sta pe banca echipei sale cel putin pana la finalul sezonului, locul sau fiind luat de Catalin Anghel, care a mai fost antrenor principal la constanteni in perioada 2009-2013, anunta Mediafax.

Gica Hagi Foto: Reuters

Desi nu a facut niciun oficial in acest sens, decizia a fost confirmata de foaia de joc a meciului Viitorul - Pandurii, unde antrenor princpial al gazdelor a fost trecut Catalin Anghel. Informatia a fost confirmata si de directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, care a dezvaluit ca Hagi are cel putin doua oferte foarte tentante si e posibil sa le dea curs la finalul sezonului.

"Gica a decis ca pentru ultimele patru ale sezonului sa nu mai antreneze echipa. Vrea sa stea in tribuna si sa urmareasca echipa de sus, sa vada cu mai putina presiune si stres cum e asezata echipa si ce randament dau jucatorii. Atunci va decide cine merita sa mai ramane si cine va urma un alt drum.

Exista oferte extrem de interesante pentru Gheorghe Hagi, care nu s-au incheiat. Urmeaza ca el sa ia o decizie in cel mai scurt timp, pentru ca se apropie de final sezonul si el vrea. Sunt discutii avansate cu alte echipe, dar el isi doreste ca in momentul in care va lua o decizie toate celelalte lucruri sa fie puse la punct.

Eu stiu ca a fost dorit foarte clar din Rusia, iar oferta de la Rubin Kazan a ramas in picioare. Are si Turcia o oferta foarte interesanta si nu e usor sa ia o decizie. Aspectul financiar e ultimul la care se gandeste", a declarat Cristian Bivolaru la Dolce Sport