​Lionel Messi se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bine platiti jucatori de fotbal din lume, fotbalistul celor de la FC Barcelona incasand 74 de milioane de euro pe sezon, conform France Football.

HotNews.roFoto: Hotnews

Argentinianul incaseaza cu 9 milioane de euro mai mult decat in sezonul precedent. France Football a luat in calcul salariile brute, inainte de cotizatiile sociale si de impozite, precum si primele de meci, contractele de publicitate si primele de instalare, informeaza Agerpres.

Pe locul doi se afla Cristiano Ronaldo (67,4 milioane de euro pe stagiune), portughezul devansandu-l pe Neymar (43,5 milioane de euro).

Cel mai bine platit din Franta este Angel Di Maria (PSG - 24 de milioane de euro), acesta fiind urmat de Thiago Silva (23 de milioane de euro, in scadere cu un milion) si Zlatan Ibrahimovic (23 de milioane de euro, in urcare cu 8 milioane). TOP 20 din Ligue 1 tine cont doar de salarii si de primele prevazute in contracte.

"La antrenori, chiar demis, Jose Mourinho conduce clar (24 de milioane de euro) si este urmat de Pep Guardiola si Fabio Capello" - France Football, intr-un comunicat de presa.