Denis Alibec, atacantul formatiei Astra Giurgiu, a declarat, vineri, dupa victoria echipei sale, in deplasare la Dinamo Bucuresti, scor 4-1, ca spera sa fie convocat la echipa nationala de fotbal in vederea Campionatului European din Franta, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am facut spectacol in aceasta seara. Ma bucur ca am reusit sa marchez si sper sa continui seria buna. Cred ca este primul meu hattrick. Am fost motivat in aceasta seara, dar nu are legatura cu criticile recente ale unora, nu e treaba mea. Mesajul meu pentru selectioner este sa se uite in continuare la meciuri. Imi pare rau ca n-am fost convocat la meciurile amicale ale nationalei, dar sper sa fiu convocat la EURO 2016. Inca mai am timp sa demonstrez ca merit sa fiu in Franta. In primul rand, sper sa castigam titlul, daca vom juca asa cred ca avem sanse mari.", a declarat Alibec dupa meci, la DigiSport.

Astra Giurgiu a castigat, vineri seara, meciul din deplasare cu Dinamo Bucuresti, scor 4-1, in etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. Boudjemaa (minutul 16), Alibec (minutele 35, 53 si 67) au marcat pentru Astra, in timp ce singura reusita in dreptul lui Dinamo a venit gratie unui autogol al fundasului Geraldo Alves, in minutul 38.

In urma acestui rezultat, Astra Giurgiu ocupa locul 1 in clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 35 de puncte. Steaua Bucuresti se afla pe 2, cu 32 de puncte. De cealalta parte, Dinamo Bucuresti se mentine pe pozitia a 5-a, cu 27 de puncte. Dinamo ramane fara victorie in play-off.