In urma cu o luna, patronul Stelei s-a impacat cu varul sau Ioan Becali, principalul efect al armistitiului fiind cedarea drepturilor de reprezentare a stelistilor catre firma de imprasariat a lui Giovani. Numai ca multi dintre fotbalistii Stelei aveau deja contracte de reprezentare cu alti agenti si nu a fost simplu pentru toti sa rupa intelegerile anterioare...

Decarul Stelei, Nicolae Dica avea contract de reprezentare cu firma lui Adrian Mutu, prin impresarii Dumitru Tudor si Ana Maria Prodan. Cei doi nu au vrut sa renunte la dreptul de a-l reprezenta pe fotbalist, unul dintre cei mai scumpi si valorosi din garnitura Stelei.

In acest context, Dumitru Tudor a facut miercuri anuntul potrivit caruia Midllesbrough ofera 5 milioane de euro pentru a-l recruta pe jucatorul stelist. Reactia presedintelui Valeriu Argaseala arunca o perdea de confuzie in subiectul transferului. Argaseala spune, la revenirea de la meciul cu Arsenal, ca Tudor si Ana Maria Prodan nu il reprezinta pe Dica!

Ceea ce arata ca a aparut un mic razboi - la aparitia acestei oferte concrete, atractiva financiar, comisionul risca sa ajunga acolo unde nu trebuie, mai exact in alt buzunar decit cel oficial agreat la semnarea "pacii" in familia Becali.