Selectionerul Irlandei Martin O'Neill a declarat ca nu ar avea nimic impotriva daca meciurile de la Euro 2016 s-ar juca fara spectatori in Franta, daca s-ar decide ca e singura alternativa, informeaza Reuters.

Martin O'Neill, selectionerul IrlandeiFoto: Wikipedia

UEFA si-a reafirmat angajamentul pentru securitate la turneul din iunie-iulie in urma atentatelor de la Bruxelles in care au murit 31 de oameni, declarand ca o sa continue sa monitorizeze nivelul de risc al evenimentului.

"Sunt discutii ca meciurile sa se joace cu usile inchise, siguranta oamenilor fiind de o importanta extrema. Noi vom respecta decizia, indiferent care va fi", a declarat Martin O'Neill.

"Daca asta este o alternativa si este singura, daca asa o sa continue competitia, trebuie sa ne supunem. Daca securitatea se va intari, atunci poate jucatorii o sa trebuiasca sa stea mai aproape de hotel. Nu cred ca vrem ca suporterii sa ne paraseasca, dar in acelasi timp lumea trebuie sa inteleaga ca securitatea va fi foarte, foarte stricta" a mai adaugat acesta.

Irlanda va deschide Grupa E cu un meci impotriva Suediei pe Stade de France din Paris pe 13 iunie, urmat de partide impotriva Belgiei si Italiei.