Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal, a declarat ca jocul de sambata a fost influentat de lipsa de omogenitate, dar au fost si lucruri pozitive, dupa meciul amical Romania-Lituania, scor 1-0, informeaza Mediafax.

Anghel IordanescuFoto: HotNews / DP

"Cred ca pot spune ca s-a incheiat cum trebuie, prin prisma faptului ca am castigat. Chiar daca am castigat cu 1-0, am avut multe momente bune, dar trebuie sa precizez ca am avut si momente moarte in echipa noastra. Trebuie sa luam in calcul si ca am avut multe schimbari, am avut jucatori care au debutat si tin sa-l remarc aici pe Nicusor Stancu (n.r.-Stanciu). Publicul a fost cald cu echipa nationala, iar gazonul a fost bun. Sper ca pana la ora jocului de duminica sa se corecteze problema cu gazonul la Cluj", a declarat Anghel Iordanescu la Dolce Sport.

Selectionerul Romaniei s-a plans si de situatia celor mai multi stranieri, care prind rar echipa: "Matel nu joaca la echipa lui de club, Torje nu mai este titularul pe care il stiam la echipa de club. Mai sunt si altii, dar o sa ma opresc aici."

Iordanescu sustine ca a menajat mai multi titulari in amicalul cu Lituania, iar cu Spania vom arata altfel: "Am menajat si cativa jucatori pentru meciul cu Spania, jucatori care au dus greul in meciurile din preliminarii. Vom schimba personajele la meciul cu Spania, nu sistemul", a declarat Anghel Iordanescu la Dolce Sport.