Silviu Lung a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a produs un accident rutier (n.r. pe 8 ianuarie 2014) in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani si-a pierdut viata, informeaza Mediafax.

Silviu LungFoto: Gazeta de Sud

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala, fostul portar al echipei nationale, Silviu Lung, a fost condamnat astazi (n.r. marti) de catre magistratii Judecatoriei Craiova la un an si patru luni de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa si la 6 luni de inchisoare pentru vatamare corporala. Cele doua pedepse au fost contopite, astfel ca va fi executata pedeapsa cea mai mare.

Pedeapsa de executare a fost insa suspendata, urmand ca firma de asigurari sa plateasca diverse daune celor 3 victime ale accidentului rutier, astfel ca antrenorul cu portarii al echipei CSU Craiova nu va face nicio zi de inchisoare.

In data de 8 ianuarie 2014, Silviu Lung a produs un accident rutier in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani si-a pierdut viata. Anchetatorii au stabilit ca Lung circula cu viteza, desi conditiile de trafic erau ingreunate de ceata.

Incidentul a avut loc pe drumul european E79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea Radovan.