La mai putin de doua ore de la startul procesului de vanzare, Federatia Romana de Fotbal anunta ca toate biletele pentru partida amicala dintre Romania si Spania (27 martie, Cluj Arena) au fost comandate. In total, luni s-au dat toate cele 28.000 de tichete care ofera accesul la disputa cu campioana europeana en-titre.

Atmosfera superba la meciul RomanieiFoto: frf.ro

"Intr-un timp record, mai putin de doua ore de la startul procesului de vanzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate!

Sistemul de ticketing prin intermediul caruia se efectueaza vanzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea platii comenzii. In cazul in care această confirmare nu este obtinuta, locurile rezervate din respectiva comanda vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

Daca toate comenzile vor fi confirmate, estimam o audienta-record la meciul amical Romania - Spania, de 28.000 de spectatori, zece la suta dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din ratiuni de securitate, conform legislatiei in vigoare. Le multumim atat suporterilor care ii vor incuraja pe "tricolori" din tribune, cat si celor care nu vor putea fi prezenti la meci. Hai Romania!", se precizeaza pe site-ul oficial al FRF.

Romania va intalni Spania intr-un meci amical de fotbal pe 27 martie, pe Cluj-Arena, de la ora 21:45.

Care au fost preturile biletelor:

Peluze - 50 de lei

Tribuna 2 - 100 de lei

Tribuna I - 200 de lei

Vip etaj 4 - 500 de lei

Vip etaj 3 - 600 de lei.