Laurentiu Reghecampf (40 de ani), antrenorul Stelei, a declarat, luni, 29 februarie, dupa aflarea vestii ca Arena Nationala va ramane inchisa, ca daca s-ar fi dorit intr-adevar rezolvarea acestei probleme, pana in momentul de fata s-ar fi facut acest lucru, potrivit Mediafax.

Fortati de imprejurari sa dispute meciurile de acasa la Pitesti, elevii lui Reghecampf n-au mai avut aceesi constanta de la sfarsitul lui 2015. In ultimele trei partide, Steaua a obtinut o victorie (2-0 cu Concordia Chiajna), un egal (1-1 cu CSMS Iasi), dar si o infrangere (1-3 cu FC Voluntari).

"Daca s-ar fi dorit, eu cred ca s-ar fi putut rezolva foarte repede aceasta problema. Noi ne dorim sa jucam pe Arena Nationala, ne asumam raspunderea. Si cei de la Dinamo doresc sa joace acolo meciurile. Cred ca trebuia discutata problema mult mai devreme. Nu cred ca stadionul reprezinta un pericol. Nu are ce sa se intample, am fost de multe ori pe Arena Nationala. Federatia si-a dorit mult sa ca meciul cu Spania sa se joace pe National Arena, noi ne dorim, dar fiecare isi urmareste interesul. Primaria nu doreste sa aiba parte de niciun eveniment neplacut. Se pierd bani, la fel ca si in Ghencea, dar nu se face nimic", a declarat antrenorul Stelei, la DigiSport.

Tehnicianul care a reusit sa implementeze un noul stil de pregatire fizica in Romania a mai spus ca, desi toate trofeele sunt importante, la meciul de Cupa Romaniei cu Dinamo vor evolua si jucatori care nu au prins multe minute in actualul sezon. Reghecampf sustine faptul ca prioritatea numarul 1 este castigarea campionatului.

"Pentru noi important este sa ne castigam campionatul. Celelalte trofee sunt importante, dar sunt pe locul doi. Jucatorii care au evoluat mai putin, vor avea sansa sa joace joi. Avem 27 de jucatori, iar toti isi doresc sa joace. Prioritatea numarul 1 ramane campionatul. Au fost discutii dupa meciul cu Iasi. Primim gol foarte usor, jucatorii nu comunica intre ei. Ne creem foarte multe sanse, dar nu luam cea mai buna decizie in fata portii. Sunt sigur ca la urmatoarele meciuri vom arata mult mai bine", a spus antrenorul de 40 de ani, pentru sursa citata.