Seara de marti a adus doua partide extrem de spectaculoase in optimile Ligii Campionilor, Arsenal-barcelona si Juventus -Bayern Munchen.

Barcelona a aratat din nou ca este una dintre cele mai bune echipe de club din istorie si a facut spectacol pe terenul lui Arsenal. Trio-ul din atacul catalan, Messi-Suarez-Neymar, pare sa functioneze tot mai bine. Replica "tunarilor" a fost insa una pe masura, fazele de poarta alternand cu repeziciune.

A iesit insa din nou la rampa Messi care a reusit o dubla (71 si 84 p), iar sansele elevilor lui Arsene Wenger la o calificare in sferturi sunt aproape nule. Dar fotbalul a mai cunoscut surprize...

In cealalta partida a serii, Juve a reusit sa revina de la 2-0 in fata lui Bayern Munchen pe propriul teren, iar returul se anunta cu atat mai interesant.

Muller a deschis scorul pentru bavarezi in minutul 43, iar Robben l-a majorat in minutul 55 dupa o patrundere marca inregistrata. Se parea ca elevii lui Guardiola isi vor asigura calificarea inca din tur, dar torinezii au reusit sa egaleze prin Dybala (63) si Sturaro (76), introdus dupa pauza.