Gabi Enache (25 de ani) reprezinta cel de-al 12-lea transfer facut de Steaua in pauza de iarna, fostul jucator al Astrei Giurgiu alaturandu-se vineri lotului pregatit de Laurentiu Reghecampf.

HotNews.roFoto: Hotnews

La formatia bucuresteana, Enache va primi 12.000 de euro pe luna, plus anumite bonusuri, sustine Dolcesport.

"Sunt fericit ca s-a realizat acest transfer si le multumesc si celor de la Astra pentru ca m-au inteles si m-au lasat sa plec. La Steaua am sa ma lupt pentru postul de titular, ca doar nu am venit sa fiu titular de drept. Nu pot spune ca sunt stelist de mic, dar ma bucur ca am ajuns la cel mai profesionist club din Romania.

Am vorbit cu antrenorul Reghecampf, cu patronul Gigi Becali si sper sa nu-i dezamagesc prin jocul meu. Daca joc inca din prima etapa? Nu am de unde sa stiu, eu ma voi prezenta la antrenament, iar decizia este a antrenorului" - Gabi Enache, la sosirea in Bucuresti.

Contractul dintre cele doua parti se va intinde pe o durata de patru ani.

Ce transferuri a facut Steaua in aceasta iarna:

Gabi Enache (500.000 de euro), Gabi Tamas (liber de contract), Timo Gebhart (liber de contract), Mihai Pintilii (liber de contract), Alexandru Bourceanu (liber de contract), Paul Parvulescu (revenit dupa imprumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii, 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber de contract), Thaer Bawab (liber de contract), Doru Popadiuc, Catalin Stefanescu si Sebastian Chitosca (toti de la Ceahlaul, 150.000 de euro).