Marius Sumudica (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a recunoscut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a colaborat cu o casa de pariuri in urma cu 7-8 ani, potrivit Mediafax.

Marius SumudicaFoto: AGERPRES

"Eram colaboratorul unei case de pariuri in urma cu 7-8 ani. Mi se dadea un procent de 15%. Acum nu am nicio casa de pariuri, nu fac reclama la nicio casa de pariuri", a declarat Sumudica.

Antrenorul Astrei va fi audiat de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, deoarece ar fi jucat la pariuri, dar n-a vrut sa discute, in timpul conferintei, despre acest subiect. "Este un dosar pe rol, se judeca acum. Cand veti afla solutia, voi face comentariile de rigoare", a spus Sumudica.

Tehnicianul echipei din Giurgiu a vorbit si despre situatia lotului. Sumudica nu exclude transferul lui Enache la Steaua: "Daca Steaua vine cu o oferta foarte buna, il poate lua pe Enache. Este un jucator pe care eu il vreau, in continuare, la Astra, dar in cazul unei oferte de nerefuzat, el poate pleca", a spus antrenorul de 44 de ani, care a mai adaugat ca Astra a refuzat, in acesta iarna, o oferta de 500.000 de euro pentru Valerica Gaman.